Humorböcker

Shoppen drivs av David Stark, en av grundarna bakom sajten Skyltat.se och Facebook-sidor som Sverige mot särskrivning. Det är också i första hand produkter relaterade till dessa mer eller mindre kända humorinstitutioner som saluförs här.

Tillsammans med Stellan Löfving och Jennifer Bark har jag gjort böcker som Skum kanin med ananassmak och Sverige roligaste tabbar. Dom går att köpa överallt, men gör ni det här får ni lite roliga klistermärken på köpet och ni gör mig glad. Vill ni ha signerade böcker – skriv ett meddelande med er beställning.

Shoppen drivs som ett sidoprojekt. Volymen är inte på Amazon-nivå direkt och därför kan jag inte erbjuda marknadens lägsta fraktkostnad eller den kortaste frakttiden. Men varje produkt packas med kärlek :)

Än så länge skeppar jag grejer inom Sverige, men bor ni utomlands så är det bara att höra av sig, jag ordnar det. Och är ni intresserade av att köpa en större mängd böcker (perfekta presenter till kollegorna!) – då är det bara att mejla mig så hittar vi ett bra pris.

För betalning använder shoppen just nu Paypal och Stripe. Båda tjänsterna ger er säkra möjligheter att betala med kort utan att jag måste lägga på en massa extrakronor på priset (sorry, Klarna). 

Vill ni mig nåt så går det bra att mejla mig på david@pugthepug.se .

Vi hörs och hoppas ni roas av grejerna i shoppen!

/David